Gå til hovedinnhold

58 millimeter nedbør
Her er videoen av "58 millimeter nedbør"
Navnebror Øystein Ellingsen og jeg laget den for å fronte Nrk Rogland sin sommerhit konkurranse for noen år siden.Den overtok showet og nå er den nominert til konkurransen"Tidenes sommerhit" i Nrk Rogaland.
Der kan det stemmes på den og 13 andre sanger utover sommeren. Blant annet også Show Chow med "Ennå enn sommar",som du kan stemme på i dag!

Populære innlegg fra denne bloggen

Se denne flotte juletegningen!

Denne kom eldstejenta mi,Valborg med til meg.Hun kan virkelig svinge blyanten og er glad i å tegne. Ønsket hennes om en GOD JUL gjelder også fra meg og til alle dere der ute som følger med på bloggen. Klikk for større bilde,og print ut til barna som kan fargelegge mens du svir ribba!

Sjekk Egersund fotomuseum på facebook.

Johan Aakre har laget et eget fotomuseum på Facebook. Der kan alle bli medlem og legge ut historiske bilder fra Egersund eller med tilknytning til Egersund. En kjekk ide. Jeg har mange gamle fotos etter far min.Kanskje du og har det? Allerede nå er det mange bilder på Egersund fotomuseum,og kommentarer og hvem som kan være på bildet er allerede godt i gang. Noen som kjenner noen på dette bidlet forresten?

Fakta om Carl Post

Hei! Har fått endel henvendelser om Carl Post.Etter å ha lett litt har jeg tillatt meg å gjengi dette sitatet skrevet av John Faltin Hafsøy i 1997. Carl Post Nå dras svingbrua langsomt på plass igjen, må være klar til neste tog skal passere. Vandrerne blir brott revet ut av tankene sine. En bil farer over Fabrikkplassen, en ungdom bak rattet med høyt volum på stereoanlegget. Hvorfor spiller han en fengende Sousa-marsj så seint på kvelden? Han spiller vel i korps, noen annen forklaring kan det ikke være. Bilder stiger opp fra hukommelsen og fryses et kort øyeblikk. Begge har de hørt om fjerne tiders musikkopptredener i byen, som da hornmusikken på St.Hans-kvelden spilte fra lekterne som lå oppankret i fortøyningspålene på havnen. Musikantene fra Egersunds Musikkorps sto på lekterne, som var nedriggede fartøyer, rodd ut mot pålene med sine skinnende messinginstrumenter. Hvor langt tilbake i tida denne tradisjonen med å spille på midtsommer-kvelden gikk, vet vi ikke, og vi velger hell